lauantai 12. marraskuuta 2016

Minusta

Kuka on Miia?


Heippa! Olen siis 22v korkeakouluopiskelija Oulun korkeuksilta. Matkustelen, opiskelen, kasvatan (tai ainakin yritän) tuommoista pientä corgipalleroa, sisustan ja teen ruokaa. Valokuvat ovat nyt vähän mitä on vielä näin uuden blogin alussa, sillä möin järjestelmäkamerani ja nyt yritän etsiä sellaista puhelinta, joka hoitaisi tarpeeksi laadukkaat kuvat tätä harrastusta varten.
Valmistuin lukiosta vuonna 2013, jota seurasi kolme vauhdikasta vuotta töitä tehden ja reissaillen. Palkastani en kuitenkaan koskaan säästöön mitään saanut, sillä kaikki rahat menivät matkailuun. Tuona aikana tuli käytyä Antalyassa, Lontoossa, New Yorkissa, Korfulla, ja Australian itärannikolla. Australiassa olin vähän päälle viisi kuukautta, jonka jälkeen tein töitä kaupalla. Matkailuhaaveita on varmasti jatkossakin ja niitä on tulossa, mutta saimme meille perheenlisäystä pienen corgitytön myötä, joten voi olla, että aika paljon täällä nähdäänkin tuota ketun näköistä koirulia.



Salikortti minulta myös löytyy, mutta olen aikalailla kausimotivoituva ihminen. Joskus käyn treenaamassa kolme tai neljäkin kertaa viikossa, ja joskus on kolmen viikon tauko. Tätä blogiakin kirjoittelen aikalailla varmaan yleensä silloin, kun pitäisi olla tekemässä jotain koulujuttuja, kuten tällä hetkellä pitäisi olla nokka kiinni oppimispäiväkirjan viimeistelyssä.

Minut löytää helposti instagramista @miiukka ja Helgan @helgathecorgi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti